Published by miha@ngn.si on 12/04/2022

Maskara ima lahko ključno vlogo pri končnem rezultatu make upa

Morda sodite v skupino predstavnic nežnejšega spola, ki se vsako jutro temeljito naliči ter za to porabite kar nekaj časa. A če natančno veste, kako se ličenju prav streže, potem ste se tudi v tej tehniki že dobro izurili. Lahko pa rečete, da ima pri vaši jutranji rutini zelo pomembno vlogo tudi maskara. Brez nje skorajda ne gre, saj ima lahko ključno vlogo pri končnem rezultatu make upa.

Na trgu oziroma v specializiranih prodajalnah z make up izdelki je na voljo maskara v številnih možnih različicah. Če takšen kozmetični produkt kupujete prvič, to zagotovo ne bo preprosta naloga. Najbolje je, da se kar pri strokovno podkovanem prodajnem osebju pozanimate, kakšen učinek daje določena maskara.

 

Izbira maskare je odvisna tudi od vaših pričakovanj

Seveda ni vsaka maskara primerna za vsako ljubiteljico ličenja. Nekatere si želite svoje trepalnice le minimalno poudariti. Spet druge želite z uporabo ličil ustvariti dramatični videz. Lahko pa make up uporabljate ob različnih priložnostih. Za delo se boste na primer povsem drugače naličili kot za večerjo s svojimi prijatelji. V tem primeru boste morda potrebovali dve različni maskari. Ena vam bo morala ponuditi povsem naravni videz, druga pa izjemno dramatični izgled.

Če so vaše roke dovolj spretne, pa vam lahko že samo ena maskara omogoča, da z njo ustvarjate različne videze.

 

Kakovost maskare oziroma špirale za trepalnice je ne nazadnje odvisna tudi od proizvajalca

Dejstvo je, da ni vsaka maskara dovolj kakovostna. Na voljo so takšne, ki jih lahko kupite le za nekaj evrov. Seveda ni nujno, da je maskara oziroma spirala za vaše trepalnice v tem primeru povsem neprimerna ali le malo kakovostna.

V veliki meri je kakovost maskare odvisna od proizvajalca. Nekatere izjemno priznane blagovne znamke imajo na voljo maskare, ki so vrhunske, prav tako pa se ponašajo z zelo dostopno ceno. Takšna maskara pa je v resnici tudi najboljša izbira.

#dobra maskara#izbira maskare#ličenje#make up#maskara

Dodaj odgovor