Published by miha@ngn.si on 14/01/2023

Pravijo, da bo Istra letos res popolna za praznovanje novega leta

Pravijo, da bo Istra letos res popolna za praznovanje novega leta

Za novo leto smo se odločila, da bo kar Istra idealna destinacija, ker je menda mnogo bolj toplo tam. Pa tudi že zelo dolgo nisem bila tam za novo leto. Mislim, da sem bila že več kot deset let nazaj nazadnje tam, ker smo bili vmes tudi v tujini ali pa smo bili kar doma z družino. Sedaj pa, ko je končno prvo novo leto po tem, ko je vse odprto in lahko praznujemo povsod, kjer je možno moram pa zagotovo čim dlje od doma. 

V tujino se nam ne da, ker bi bilo s tem vseeno preveč dela. Smo se pa zato odločili, da bo kar Istra več kot dovolj dobra, da malce spremenimo lokacijo. Ker gremo le za nekaj dni, se nam ni dalo razmišljati o tem, da bi šli nekam, kjer bi sicer lahko smučali ali bordali. Tako ali tak bo pa tega še zelo veliko skozi celo leto. Tokrat nam zato mnogo bolj odgovarja, da bi imeli bolj mirno novo leto. Rezervirali smo si apartma in zvečer bomo šli na neko večerjo. Seveda smo naredili rezervacijo, ker drugače to ne bi bilo izvedljivo. Še to smo komaj dobili, čeprav smo naredili rezervacijo že več kot en teden nazaj. Res je Istra letos polna na vseh koncih za novo leto. Kar je seveda zelo dobro.

Srčno upam, da bo vzdušje res pravo in se ne bo Istra resnično prijetna za praznovanje letošnjega novega leta. Vsekakor kaže, da bi, saj samo si vse uredili in gremo lahko jutri končno na pot. Odločili smo se, da bomo en dan prej prišli tja, in ostali kakšen dan več, da imamo res čimbolj mirno novo leto, brez hitenja in tako naprej. Pa tudi, če bi šli zadnji dan, bi verjetno bila Istra v mnogo bolj v gneči kakor pa ta dan, ki smo si ga izbrali. 

#istra#novo leto#novo leto v istri#praznovanje novega leta