Published by miha@ngn.si on 10/06/2023

Kupujem cvetlična korita tam, kje je vrtnarstvo Pori, ker je ravno napoti

Še dobo, da imam vrtnarstvo Pori, na poti iz službe in se lahko kadarkoli ustavim tam, ne da si delam dodatno pot. Odločila sem se, da bom kupila nova cvetlična korita in prodala ta, ki jih imam. So zelo lepa in zelo dobro ohranjena, ampak mi niso več všeč. Najprej bom kupila nova, potem bom pa ta prodala. Če pa hočem, da bom obstoječa cvetlična kotita, kar se da hitro prodala, bi bilo pa seveda dobro, da prej kupim nove.

Kupujem cvetlična korita tam, kje je vrtnarstvo Pori, ker je ravno napoti

To je razlog, da sem se danes odpravila v vrtnarstvo Pori, saj sem zadnjič, videla tam zelo lepa okrasna cvetlična korita in sem se odločila, katere bom kupila. Najprej niti nisem pomislila na to, da bi imela nova. Ampak, ko sem videla te, ki jih ima vrtnarstvo Pori, sem se enostavno par dni nazaj odločila, da jih hočem imeti in naredila načrt, kako bom to izpeljala. Torej obstoječa bom prodala in kupila nova. Ker bo pa sezona sajenja kmalu tukaj, bom pa seveda najprej kupila nova, da lahko še tiste, ki jih uporabljam, izpraznim in očistim.

Ko sem prišla v vrtnarstvo Pori, so na srečo, imeli še dovolj okrasnih cvetličnih korit, ki so mi bila všeč. Prodajalec mi je povedal, da še dobro, da sem tako zgodaj pred sezono prišla, ker jih zelo hitro prodajajo in ne vedo, ali bodo za ista korita dobili novo zalogo. Če ne bi zdaj prišla ponje vprašanje, če bi jih čez nekaj tednov še imeli. Res ne vem kako mi je to uspelo, saj sem še razmišljala o tem, da bi počakal še kakšen teden, ker se mi ni dalo čistiti obstoječih loncev ta konec tedna. Potem sem se pa le odločila, da bom to naredila sedaj, in kot mi je vrtnarstvo Pori povedal, sem se zelo dobro odločila, da ne bom ostala brez okrasnih cvetličnih korit. 

#cvetlična korita#vrtnarija#vrtnarstvo#vrtnarstvo pori