Published by miha@ngn.si on 25/07/2022

Bolečina minila z masažo

Še danes se spominjam, kako sem nerazumevajoče gledala in poslušala ljudi, ko so v srednjih letih začeli tarnati za bolečinami, ki so jih imeli predvsem v hrbtenici in kolenih. Ker sem se takrat dobro počutila, jih enostavno nisem razumela. Ko pa sem sama prišla v srednja leta, so se tudi pri meni začele pojavljati bolečine. Imela sem neprestano eno in isto bolečino v hrbtenici. Čeprav sem dala skozi vse žive preglede in slikanja, mi niso ugotovili prav nič. Tako sem ostala z vsemi izvidi doma in nisem nadaljevala zdravljenja. Kajti zdravnica mi je rekla, da na slikah ne kaže nič. 

Bolečina minila z masažo

Večkrat sem se vprašala, kako je možno, da ni nič, če me pa tako zelo boli. Potem sem vzela stvari v svoje roke in poiskala dobor fizioterapevtko in maserk. Upala sem, da bo to prava rešitev zame. Že na prvi masaži, mi je povedala, da imam zatečeno mesto prav tam, ko je bolečina in da je res čudno, da mi zdravniki niso ničesar ugotovili. Tako sva začeli z masažo in telovadbo. Moram priznati, da me je po prvi masaži še bolj bolelo. Na kar me je maserka tudi pripravila. Sedaj sem na dobri poti, da sem začela reševati bolečino sama. Čakati na zdravnike ni dobra ideja. Čakalne vrste so predolge, zato je najboljše, da poskrbite zase sami, ker le tako bo okrevanje krajše. 

Sama sem poskrbela zase tako, da hodim na redne masaže in telovadim. Ko ne telovadim, takoj opazim razliko in se zavedam, da brez telovadbe in masaže ne gre več.

#bolečina#masaža#protibolečinska masaža#redna masaža