zasebnost
 
aktualno
merjenje bolečine s pomočjo VAS lestvice
vprašanja in odgovori

Zasebnost

 

Namen dokumenta je obiskovalcem in uporabnikom zagotoviti, da je s prebiranjem spletnih vsebin in uporabo spletne aplikacije www.merjenjebolecine.si njihova zasebnost spoštovana in zaščitena v skladu z nadaljnjim besedilom.

Na spletni strani boste morda morali oddati informacije o sebi. Namen zbiranja določenih informacij o uporabnikih je pridobiti podatke o obisku na posameznih spletnih straneh, ki jih beleži spletna aplikacija www.merjenjebolecine.si: statistika dnevnih obiskov, število in čas obiskov na posameznih spletnih strani, domene, iz kateri prihaja obiskovalec in podobno. Te informacije odo uporabljene zgolj z namenom spremljanja statistike njihove uporabe. Zbrana statistika nam služi za izboljšanje uporabnosti in prijaznosti spletnih vsebin in spletne aplikacije v celoti in ne vsebuje nobenih osebnih podatkov. Na podlagi teh informacij ni mogoče določiti posameznika in zato niso osebni podatki v smislu veljavne zakonodaje.

Na določenih mestih spletne strani www.merjenjebolecine.si, bo potrebno napisati osebne podatke (ime, priimek, naslov, telefonska številka, e-poštni naslov), vendar o tem bo uporabnik obveščen in bo lahko te podatke prostovoljno posredoval.

Zbrani podatki so namenjeni izključno uporabi Slovensko združenje za zdravljenje bolečine in njeni partnerji pri iniciativi in se shranjujejo na tehnično in programsko varovani računalniški opremi. Podatki uporabnikov spletne aplikacije www.merjenjebolecine.si se ne uporabljajo za sledenje načinu obnašanja posameznih uporabnikov, niti niso posredovani nobenim tretjim osebam, razen državnim organom za namen pregona storilcev prekrškov in kaznivih dejanj, kadar ti to izrecno zahtevajo v skladu z zakonom. Zavezujemo se k trajnemu varovanju vseh zbranih podatkov preko spletne aplikacije www.merjenjebolecine.si.

Ne odgovarjamo za morebitne napake, ki so posledica posredovanja napačnih podatkov ob izpolnjevanju obrazcev na spletni strani www.merjenjebolecine.si. Z uporabnikom spletne strani sme Slovensko združenje za zdravljenje bolečine in njeni partnerji pri iniciativi komunicirati preko sredstev na daljavo le, dokler posameznik pisno ne zahteva, da naj trajno ali začasno prenehajo uporabljati njegove osebne podatke.

 
Iniciativa SZZB s prijazno podporo podjetja Medis
 
Z dostopom, ogledom oziroma uporabo te spletne strani potrjujete, da ste prebrali, razumeli
in se strinjate s pravnim obvestilom in ostalimi omejitvami uporabe te strani.