pravno obvestilo
 
aktualno
merjenje bolečine s pomočjo VAS lestvice
vprašanja in odgovori

Pravno obvestilo


Upravitelj spletne strani www.merjenjebolecine.si (v nadaljevanju spletna stran) je Slovensko združenje za zdravljenje bolečine (v nadaljevanju SZZB) in njeni partnerji pri iniciativi »Merjenje bolečine«.

Prosimo, da pazljivo preberete pravno obvestilo, zasebnost in avtorske pravice naše spletne strani. Z uporabo naše spletne strani hkrati pomeni tudi, da se strinjate z vsemi pogoji in navodili ter omejitvami, ki so napisane na tej strani (zasebnost, pravno obvestilo, avtorske pravice). Če se ne strinjate z vsemi, vas prosimo, da zapustite to spletno stran in je ne uporabljate.

Spletna stran je namenjena splošnim informacijam o bolečini in njenemu merjenju ter sorodnih temah. Za osebno rabo je dovoljeno povzeti vsebino strani z upoštevanjem avtorskih in ostalih pravic ter zaščitnih znakov. SZZB si pridružuje pravico, da vsebino strani brez opozorila kadarkoli in kakorkoli spremeni.

Informacije na tej spletni strani ne morejo in ne smejo nadomestiti posvetovanja z zdravnikom. Vedno, ko nastopijo problemi z vašim zdravjem, se obrnite na ustreznega zdravnika.

Informacije na spletni strani, si prizadevamo, da so ažurne in točne. Vendarle pa ne odgovarjamo za morebitno netočnost informacij in morebitno škodo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. SZZB, njeni partnerji pri iniciativi in nobena od drugih pravnih in fizičnih oseb, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Navedba produkta in/ali aktivne substance na spletni strani tudi ne pomeni, da so določeni produkt/aktivne substance dejansko trži in/ali ponuja na območju, za katerega se zanima uporabnik spletne strani ali iz katerega uporabnik na spletno stran pristopa. Uporabnik se lahko pri SZZB pozanima, ali se produkt/aktivna substanca, za katerega/-o se uporabnik spletne strani zanima, na območju, ki uporabnika zanima, dejansko trži oz. ponuja v prodajo.

Na spletni strani so lahko tudi povezave na druge spletne strani. Vsebina teh drugih spletnih strani ni sestavni del spletne strani www.merjenjebolecine.si SZZB in zato SZZB in njeni partnerji pri iniciativi niso odgovorni za morebitno škodo, ki jo lahko uporabniku ob obisku povzročijo informacije iz teh spletnih strani.

Opozorilo: Spletna stran vsebuje povezave na druge spletne strani podjetij, oseb, organizacij. Distanciramo se od vsebin spletnih strani katerih povezave so na naši spletni strani. Vse povezave na naši spletni strani na druge spletne strani so izključno samo namen servisiranja obiskovalcev naše spletne strani. Nismo odgovorni za vsebino teh drugih spletnih strani in škodo, ki lahko nastane iz njihove vsebine.

»Merjenje bolečine« je iniciativa Slovenskega združenja za zdravljenje bolečine.

Pridružujemo si pravico, da po lastni presoji, kadarkoli spremenimo, prilagodimo, dodamo ali odvzamemo dele izjav na spletnih straneh www.merjenjebolecine.si.


Slovensko združenje za zdravljenje bolečine
Ljubljanska ulica 5
2000 Maribor
predsednica: Marija Cesar-Komar
matična številka: 5993032
davčna številka: SI95519548

partner: Medis d.o.o.

 
Iniciativa SZZB s prijazno podporo podjetja Medis
 
Z dostopom, ogledom oziroma uporabo te spletne strani potrjujete, da ste prebrali, razumeli
in se strinjate s pravnim obvestilom in ostalimi omejitvami uporabe te strani.